Ben je op zoek naar een ander leerlingvolgsysteem en ben je benieuwd of het Boom LVS past bij jouw visie op toetsen? Kom dan naar een van de gratis informatiebijeenkomsten. Tijdens een bijeenkomst kom je alles te weten over het Boom LVS en onze visie op toetsen. Je leert hoe je een toetsplan maakt om leerlingen systematisch te volgen en hoe je de toetsresultaten meeneemt in je onderwijs. Ook leer je meer over verdiepende en analyserende toetsen die je kunt inzetten als een kind onder- of overpresteert. Tot slot hoor je hoe het Boom LVS aansluit bij het toezichtskader van de Onderwijsinspectie. 

Na de informatiebijeenkomst heb je meer inzicht in hoe je leerlingen kunt volgen, hoe je zorgt dat de toetsen die je gebruikt aansluiten bij je onderwijsvisie en hoe je de diagnostische toetsresultaten kunt gebruiken om je leerlingen verder te laten groeien.

Programma

Een informatiebijeenkomst is dé gelegenheid om kennis te maken met het Boom LVS en je verder te verdiepen in toetsen in het basisonderwijs. Anniek Noorman, accountmanager basisonderwijs, geeft een presentatie waarin alle toetsen uitvoerig inhoudelijk worden besproken. Daarnaast krijg je de gelegenheid al het materiaal in te zien en vragen te stellen. 

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor leerkrachten, intern begeleiders en orthopedagogen die werkzaam zijn in het primair onderwijs. Deelname is gratis.